logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ENOVIA Program Management

ENOVIA Program Management

ENOVIA Program Management rješenja omogućuju zasnivanje i razvoj čitavih složenih proizvodnih portfolia. Integrirajući i povezujući projektnu i proizvodnu dokumentaciju s pojedinim programima ovi alati omogućuju nadzor i analizu čitavih proizvodnih programa.

ENOVIA Program Management

ENOVIA omogućuje zajednički rad na dokumentima vezanim uz svaki pojedini program. U stvarnom vremenu mogu se dobiti informacije o statusu pojedinih operacija. Moguće je pratiti i arhivirati informacije o donesenim odlukama ili sastancima. Reporti o stanju programa koji se mogu generirati omogućuju procjenu rizika i prednosti koji se mogu pojaviti kao posljedice donošenja pojedinih odluka tijekom projekata.

Zajedno sa ostalim ENOVIA aplikacijama ENOVIA Program Management pokriva cijeli proces od početka do kraja, od prijedloga i ponuda, do ugovora, od podizvođača do certifikacija, od upravljanja projektima i projektnom dokumentacijom do izrade reporta i potrebnih analiza.

Upravljanje kompleksnim proizvodnim programima